slideshow

Η ΑΕΚ μπορεί μόνο με Καραντώνη, Ευαγγέλου και Διαμαντόπουλο! (videos)

Με πενηνταρίσιες διαιτησίες σαν αυτές του πρώτου ημιχρόνου χθες στο ΟΑΚΑ, πριν γίνει η “μπούκα” στα αποδυτήρια με στόχο τον εκφοβισμό των διαιτητών και μετά στο γήπεδο, οι συσχετισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα άλλαζαν άρδην και ο Άρης θα διεκδικούσε πολλά περισσότερα!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ΑΕΚ δεν άντεξε το 50-50 στο πρώτο ημίχρονο! Δεν άντεξε που ένας ΞΕΝΟΣ διαιτητής από την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ είδε ΣΩΣΤΑ το πέναλτι πάνω στον Ντάνιελ Λάρσον. Που συμβουλεύτηκε το VAR, επίσης από την ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, που με τη σειρά του τον δικαίωσε με το ριπλέι, καθώς πως να το κάνουμε; Ο Σβάρνας βρίσκει το δεξί πόδι του Λάρσον! Πέναλτι και ΤΕΛΟΣ!

Φυσικά το ερώτημα είναι άλλο; Αν αντί για τους Πορτογάλους, ήταν οι Καραντώνης-Κουμπαράκης, διαιτητής και VAR στο Άρης-ΑΕΚ 0-1 ή οι Ευαγγέλου-Σκουλάς στο 1-1 του ΟΑΚΑ ή ο Διαμαντόπουλος πέρσι στο Άρης-ΑΕΚ 2-0, θα δινόταν αυτό το πέναλτι στον Άρη; Η απάντηση είναι μία: OXI!

Kαι όχι γιατί δεν ήταν πέναλτι, αλλά δεν θα γυρνούσε ποτέ ο Έλληνας ρέφερι να ζητήσει από το VAR να το τσεκάρει ή ακόμα κι αν το τσέκαρε μόνο του το ίδιο το VAR, ήταν ικανό να μην ελέγξει ολόκληρη τη φάση και να επικαλεστεί… βουτιά του Λάρσον.

Που να τα πας κόντρα με τον Τίγρη άλλωστε; Μπορείς;

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Άρης-ΑΕΚ 2-0, Διαμαντόπουλος: Κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρο παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Τσόσιτς, ενώ στη συνέχεια “πνίγει” και πέναλτι πάνω στον Ντιγκινί!

ΑΕΚ-Άρης 1-1, Ευαγγέλου-Σκουλάς: Ανύπαρκτη αποβολή του Ιντέγε με απευθείας κόκκινη. Πέναλτι-εφεύρεση για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ. Ανατροπή του Γκάμα στην μεγάλη περιοχή, όπου “εκλεισαν” τα μάτια!

Άρης-ΑΕΚ 0-1, Καραντώνης-Κουμπαράκης: Τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Άρη, το ένα πιο καραμπινάτο από το άλλο!

To Top