ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε στους “μάο-μάο”! Αντί να συλλάβουν τον Μελισσανίδη και τους μπράβους του, βαρούσανε προσοχές οι αστυνομικοί!

Αντί να συλλάβουν τον Μελισσανίδη, “βαρούσανε” προσοχές οι αστυνομικοί στο ΟΑΚΑ! Η… εξυγίανση αλλάζει σκυτάλη κάθε φορά, ανάλογα με τον μεγαλοεπιχειρηματία που έχει μεγαλύτερο… ειδικό βάρος. Είτε στην Τούμπα, είτε στο Καραϊσκάκη, είτε στο ΟΑΚΑ βράζουν στο ίδιο καζάνι με την… λάσπη!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στην ζούγκλα της Αθήνας ο “τίγρης”, κατά κόσμον Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την τιμητική του. Και αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει, έκανε και στο ΟΑΚΑ στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού με τον Άρη. Όργια πραγματικά αναγκάζοντας τους Πορτογάλους διαιτητές να απειλήσουν πως δεν θα βγουν για να παιχθεί το δεύτερο ημίχρονο και τελικά με τα πολλά να βγουν μετά από μισή ώρα και ενώ είχαν ζήσει πρωτοφανή (όχι μόνο για αυτούς) σκηνές μέσα στα αποδυτήρια. Και αφού φυσικά χρειάστηκε να κάνει τηλεφωνική… παρέμβαση με “παραινέσεις” ο Περέιρα! “Καθάρισε” ο… συμπατριώτης.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες επικράτησαν άγριες σκηνές στα αποδυτήρια, με επίθεση του Μελισσανίδη και των… συνοδών του (μπράβων), απειλές προς τους διαιτητές (υπάρχουν πληροφορίες ότι προπηλακίστηκε ο ένας επόπτης), ενώ δεν γλύτωσε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που έκανε το “λάθος” να βρεθεί στα αποδυτήρια του Άρη για να προστατεύσει την ομάδα. Αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο…

Οι αστυνομικοί βαρούσανε απλά προσοχές μπροστά σε αυτό το θλιβερό θέαμα! Η αστυνομική δύναμη που ήταν εκεί απλά παρακολουθούσε. Ο επικεφαλής, κ. Αναγνωστόπουλος όπως και όλοι οι υπόλοιποι αστυνομικοί σε στάση… προσοχής απλά έβλεπαν, αντί να συλλάβουν τον πρωταγωνιστή της… μπούκας!

Η απόλυτη αηδία για την ασυλία… Ούτε στους “μάο-μάο” που θα έλεγε και ο “τίγρης”.

To Top