Η Αζαξιό ανακοίνωσε τον Ρίκι Φατί!

Ο Ρίκι Φατί βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Άρη, έχοντας καταθέσει και προσφυγή, όμως η Αζαξιό τον… ανακοίνωσε ως μια από τις νέες της μεταγραφές!

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος μέσος έχει καταθέσει δυο φορές προσφυγή φέτος και το συμβόλαιό του στον Άρη είναι στη διαδικασία της λύσης, μια και είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στους κίτρινους.

Πριν από λίγη ώρα, πάντως, έγινε… δεδομένο για τους Γάλλους και πιο συγκεκριμένα ότι θα παίξει την επόμενη χρονιά στην Αζαξιό! Σύμφωνα, μάλιστα, με το επίσημο σάιτ της γαλλικής ομάδας ο Φατί θα υπογράψει μέσα στην βδομάδα το συμβόλαιό του διάρκειας δύο ετών!

Πρέπει να σημειωθεί ότι βάσει νόμου από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής καταθέτει προσφυγή, ακόμη και αν ο σύλλογος (στην προκειμένη περίπτωση ο Άρης) τον ικανοποιήσει οικονομικά στη συνέχεια μπορεί, εφόσον, το επιθυμεί να μείνει ελεύθερος.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Φατί έχει συμφωνήσει με την Αζαξιό, η οποία και ανακοίνωσε την μεταγραφή του! Το συμβόλαιό του, όμως, με την γαλλική ομάδα θα ισχύει από την ημέρα που θα μείνει ελεύθερος. Όπως είναι γνωστό, η προσφυγή του Φατί (όπως των Σανκαρέ και Ντίκο) βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη βάσει του δικαστηρίου που έγινε την Δευτέρα, οι πλευρές του Άρη και του παίκτη θα καταθέσουν υπομνήματα μέχρι τις 25 Ιουνίου και στη συνέχεια μέσα στο επόμενο 48ωρο θα βγει η απόφαση.

Η Αζαξιό τερμάτισε φέτος στην 16η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, κατάφερε να σωθεί και την επόμενη χρονιά ο Φατί θα αγωνιστεί κανονικά στην Ligue 1.

 

 

To Top