Νίκη Ελλάδας, «over» και… Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Τα ειδικά στοιχήματα στο Euro 2012, αλλά και οι τελικοί μπάσκετ σε Ισπανία και Τουρκία, έστειλαν… ταμείο όσους εμπιστεύτηκαν χθες τις προτάσεις του Betarades.com. Σήμερα, οι προβλέψεις περιλαμβάνουν «άσο» της Ελλάδας, «over» και… Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ στο ματς Πολωνία – Ρωσία προβάδισμα έχει η ισοπαλία.

Στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Τσεχία, η πρόταση του Betarades.com είναι νίκη της Ελλάδας, αλλά με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας (draw no bet), με απόδοση 2,30.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ελλάδα – Τσεχία!

Πιθανό στο Ελλάδα – Τσεχία είναι και το «over 2,5 γκολ» (ενδεικτική απόδοση 2,50), ενώ παράλληλα μπορείτε να παίξετε κάποια… ψιλά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, είτε για να σκοράρει το πρώτο γκολ (ενδεικτική απόδοση 41,00), είτε για να σκοράρει anytime (ενδεικτική απόδοση 13,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Στο παιχνίδι Πολωνία – Ρωσία, η κύρια πρόταση είναι το «goal / goal» (ενδεικτική απόδοση 1,95), αλλά και το «Χ» ως τελικό αποτέλεσμα (απόδοση 3,30).
Όσοι όμως έχουν… «φωνή», μπορούν να παίξουν και «2 ημίχρονο / Χ τελικό», με ενδεικτική απόδοση 17,00!

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Πολωνία – Ρωσία!

Εξάλλου, μεταμεσονύχτια δράση έχουμε στο ΝΒΑ, με την πρώτη σύγκρουση Οκλαχόμα – Μαϊάμι, όπου το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα υπέρ της Οκλαχόμα παρότι έχει μειονέκτημα -4,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,91), καθώς και «over 194 πόντους» (ενδεικτική απόδοση 1,85).

To Top