Η Αζαξιό θα βάζει τους φιλοξενούμενους οπαδούς σε… κλουβί!

Η Αζαξιό προβιβάστηκε στη Ligue 1 και ανέπτυξε το χώρο του γηπέδου της όπου θα κάθονται οι οπαδοί με το αποτέλεσμα να προβληματίζει!

Η Αζαξιό (μαζί με την Τουλούζ) είναι οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν τη σεζόν που πέρασε στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου της Γαλλίας. Οι Κορσικανοί επιστρέφουν στη Ligue 1 έχοντας τερματίσει δεύτεροι πέρυσι στη Ligue 2, εννέα χρόνια μετά την κόλαση του υποβιβασμού.

Η ACA βρήκε επιτέλους τον δρόμο για τους φωτεινούς προβολείς, σκορπώντας χαρά στους υποστηρικτές της, αλλά… όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί, μάλλον δεν θα απολαύσουν ιδιαίτερα το ταξίδι στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου!

Όπως αποκαλύπτει φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter, ο Ολιβιέ Λαβάλ, οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να τροποποιήσουν το σημείο του γηπέδου όπου θα κάθονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί και να το μεταμορφώσουν σε πραγματικό… κλουβί!

Στόχος είναι να αποφευχθούν οι ρίψεις αντικειμένων και τα «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, που ίσως οδηγήσουν σε εκτεταμένα επεισόδια και έτσι να πειστεί η LFP (το γαλλικό διοικητικό όργανο που διευθύνει τα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη Γαλλία) και η νομαρχία να επιτρέψουν περισσότερες μετακινήσεις, όμως η λύση που προέκριναν προβληματίζει.

To Top