Τόμας Μίλερ: «Δε θα παίξουμε με 10 τώρα επειδή αποφάσισε να φύγει ο Λεβαντόφσκι»

Στην αποχώρηση του μεγάλου σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε ο επί χρόνια συμπαίκτης του στους Βαυαρούς Τόμας Μίλερ.

Είναι ξεκάθαρο ότι με τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φεύγει ο καλύτερος σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα της Βαυαρίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα χωρίς το σημείο αναφοράς της στην επίθεση. Όπως έκανε η Μπάρτσα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Η φυγή του Πολωνού στράικερ είναι φυσικά το talk of the town, με τον τελευταίο χρονικά που μιλά για την αποχώρηση του «Λέβα» να είναι ο Τόμας Μίλερ, επί χρόνια συμπαίκτης του στο Μόναχο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην BILD.

«Όλα τα μέρη αποφάσισαν ότι ο Λέβα έπρεπε να φύγει από τον σύλλογο», εξήγησε ο Μίλερ «υπήρχαν καλοί λόγοι για αυτό, αλλά σίγουρα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε όταν ένας παίκτης που πάντα σκόραρε μεταξύ 30 και 50 γκολ τη σεζόν δεν είναι πλέον εδώ».

«Δεν υπήρχε σχέδιο να παίζεις πάντα για αυτόν, αλλά όταν ξέρεις ότι έχεις ένα τέτοιο επιθετικό, το κάνεις. Τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς θα εξελιχθεί η επίθεσή μας», πρόσθεσε.

Έχοντας επίγνωση του πόσο κοστίζει η απώλεια του πολύπειρου φορ, ο Μίλερ ήθελε να καταστήσει σαφές ότι «στόχος μας πρέπει να είναι να μην καθόμαστε εδώ σε έξι μήνες και να λέμε: μας λείπει ένα γκολ, έχουμε ένα πρόβλημα». Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να παίξουμε με δέκα απλά επειδή έφυγε ο Λέβα. Τώρα θα υπάρχουν ευκαιρίες και για άλλους παίκτες. Ίσως θα σκοράρουμε λιγότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε επιτυχία».

To Top