Η ακαδημία του Ράφα Ναδάλ έρχεται στην Χαλκιδική

Τον Απρίλιο θα ανοίξει τις πύλες του στη Χαλκιδική το Rafa Nadal Tennis Centre, στο οποίο άνθρωποι κάθε ηλικίας θα μπορέσουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος με τη σφραγίδα του μεγάλου Ράφα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, η ακαδημία του Ισπανού σούπερ σταρ ήρθε σε συμφωνία με το Sani Resort, το οποίο διαθέτει οκτώ χωμάτινα courts, όπου θα γίνονται προπονήσεις με όσους το επιθυμούν, ανεξαρτήτως επιπέδου.

Το πρόγραμμα, φυσικά, βασίζεται στην εμπειρία του αριστερόχειρα Ισπανού και του team του. Η προπονητική ομάδα του resort, μάλιστα. θα περάσει δύο μήνες στη Μαγιόρκα, προκειμένου να μάθει τη μεθοδολογία της ακαδημίας του Νο.2 τενίστα στον κόσμο. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης της ακαδημίας», δήλωσε σχετικά ο Ναδάλ. «Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο».

Δηλώσεις και ο CEO του Sani/Ikos Group δόκτωρ Ανδρέας Ανδρεάδης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε το νέο Rafa Nadal Tennis Academiy. Εδώ στο Sani υπερηφανευόμαστε για τις καινοτομίες και τις σπάνιες εμπειρίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να φύγεις με δεξιότητες που θα έχεις διδαχθεί από τον θρυλικό Ράφα Ναδαλ; Φέτος καλούμε τον κόσμο να απολαύσει μια νέα εμπειρία, παράλληλα με ξεκούραση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια των διακοπών».

Να σημειώσουμε ότι ανάλογο κέντρο λειτουργεί σε resort του Κανκούν στο Μεξικό και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα θέρετρα.

To Top