Η αλλαγή του Άρη, το κίνητρο των παικτών, η συσπείρωση της “οικογένειας”

Ο Άρης πρέπει να εκμεταλλευτεί το κέρδος από τα τρία τελευταία παιχνίδια και να κοιτάξει μπροστά. Είχαμε πρόσφατα σημειώσει ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή, όπως και αμέριστη στήριξη από τον κόσμο της.
Tην εμπιστοσύνη και την υπομονή πρέπει να τα κέρδισε με τις εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και την ανατροπή που πέτυχε με τη Βέροια.
Εκτός απο τα πολύ σημαντικά οικονομικά θέματα που έχει να επιλύσει η διοίκηση, η ομάδα όφειλε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ίδιων της των οπαδών. Τα δείγματα τον τελευταίο μήνα είναι θετικά, ωστόσο χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια.
Πρέπει να εστιάσουμε σε δυο σημεία την αγωνιστική άνοδο του Άρη. Το πιο βασικό είναι η παρουσία των δυο προπονητών του Νίκου Πασιαλή και του Δημήτρη Μπουγιουκλή οι οποίοι προέρχονται μέσα από τον σύλλογο, γνωρίζοντας από «πρώτο χέρι» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ξέρουν τις δυνατότητες και κυρίως τον χαρακτήρα τους. Παράλληλα, έχει αλλάξει η εικόνα των αποδυτηρίων, δεν υπάρχουν εντάσεις κάτι το οποίο βγαίνει μέσα στο γήπεδο.
Ο άλλος παράγοντας έχει να κάνει με το κίνητρο των παικτών. Ο φετινός Άρης αποτελείται απο ένα κράμα παλιών, νεαρών και τριών ξένων ποδοσφαιριστών. Το ευχάριστο είναι πως παίρνει από τους ξένους σημαντικότατη βοήθεια, αλλά και απο τους περισσότερους παλιούς που έχουν μείνει για να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια.
Σημείο κλειδί σε όλα αυτά είναι οι ταλαντούχοι νεαροί παίκτες οι οποίοι δείχνουν διάθεση να καθιερωθούν στην ομάδα, όπως και στη συνείδηση των οπαδών της.
Το κίνητρο είναι μεγάλο, αλλά και ο κόσμος οφείλει να συσπειρωθεί δίπλα στο σύλλογο σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται φέτος.
To Top