«Σταυρόλεξο» η ενδεκάδα, παίζονται τέσσερις θέσεις, «προαγωγή» σε… Αντωνιάδη!

Την καλύτερη δυνατή… σύνθεση ανάγκης επεξεργάζεται το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή- Μπουγιουκλή ενόψει Λεβαδειακού. Ποιες είναι οι σκέψεις τους, μια μέρα πριν από τη σέντρα;

Υπάρχει ένα γεγονός. Η βασική 11άδα «άδειασε» με τις πολλές και σοβαρές απουσίες που έχουν οι προπονητές του Άρη στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ εκ των πραγμάτων υποχρεούνται να βρουν αντικαταστάτες δίνοντας ρόλους κόντρα σε μια ομάδα που παίζει στην έδρα της και χρειάζεται τη νίκη.

Με εξαίρεση την αμυντική, η μεσαία και επιθετική γραμμή αποτελούν σταυρόλεξο ακόμα και για την τεχνική ηγεσία, μια και υπάρχουν σκέψεις καθώς και εναλλακτικές επιλογές.

1. Η μια αφορά στην κορυφή της επίθεσης, σχετικά με την χρησιμοποίηση ή όχι του Κανούλα. Εφόσον ο νεαρός πάρει φανέλα βασικού τότε στα δύο άκρα θα τοποθετηθούν οι Γιαννιώτας, Γκέσιος (αριστερά, δεξιά αντίστοιχα).

2. Σε διαφορετική περίπτωση την θέση του φουνταριστού θα καλύψει ένας από τους δυο, με τον Σουνά να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις πτέρυγες στο κενό που θα προκύψει. Οι σκέψεις για τον Αγγελούδη δεν κερδίζουν έδαφος.

3. Σε ότι αφορά στην μεσαία γραμμή, είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθούν τρία αμυντικά χαφ, ή τουλάχιστον θα έχουν την εντολή να κινούνται έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς.

Με δεδομένο ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες, ο Νταμαρλής θα τοποθετηθεί μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς έχοντας μπροστά του τον Οικονομόπουλο και πιθανότατα τον Καπετάνο.

4. Υπάρχει ωστόσο μια ακόμα επιλογή αυτή του νεαρού Αντωνιάδη τον οποίο προβίβασαν οι προπονητές του Άρη έχοντάς τον διαθέσιμο στη Λιβαδειά.

5. Τέλος, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μαργαρίτη, Παντίδο, Παπαζαχαρία και Ψυχογιό που επιστρέφει μετά την τιμωρία του. Την εστία των κίτρινων θα υπερασπιστεί ο Μάρκος Βελλίδης.

 

To Top