ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάλυση της λίγκας για το παιχνίδι: Ο Άρης με σερί “4Χ4” και το “μηδέν” στην άμυνα

Τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Άρης και πέντε αγώνες χωρίς ήττα, αφού οι νίκες του ξεκίνησαν έπειτα από τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στις 3 Απριλίου 2022 για τα Playoffs του πρωταθλήματος.

Αυτά αναφέρει το σάιτ της λίγκας με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ακόμη:

Το ρεκόρ των Κίτρινων στις μεταξύ τους συναντήσεις είναι οι πέντε διαδοχικές νίκες από το 1979-80 μέχρι και τον Α’ Γύρο της σεζόν 1981-82.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με εξαίρεση τη σεζόν 2021-22, όταν και επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις του Άρη, δεν έχει άλλη νίκη στις τελευταίες δέκα συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα και στις δύο έδρες.

Ο Άρης δεν έχει δεχθεί τέρμα στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στα Γιάννινα και στο τελευταίο τους παιχνίδι σημείωσε την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου με 4-0, ενώ στην αμέσως προηγούμενη έφυγε με νίκη 3-0.

Το 1-0 είναι το αγαπημένο σκορ για τον Άρη, αφού οι τέσσερις από τις έξι νίκες του είναι με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το 2-0, με το οποίο έχει επικρατήσει 5 φορές. Στην δεύτερη θέση για τους γηπεδούχους είναι το 2-1 με τέσσερις επαναλήψεις.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στις 10 Νοεμβρίου 1974 στους Ζωσιμάδες και ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 χάρη στα γκολ των Άλβαρες και Κοντογεωργάκη, ενώ για τον Άρη σκόραρε ο Δράμπης.

24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 23-20

To Top