ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα εκτός έδρας αποστολή! Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00 – PRESSARIS LIVE)

Νέα εκτός έδρας αποστολή! Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στους Ζωσιμάδες (19:00 – PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι δίνουν σήμερα το τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα τους (τρεις για το πρωτάθλημα κι ένας για το κύπελλο), με μοναδικό στόχο να φύγουν με το “τρίποντο” της νίκης απέναντι στον ΠΑΣ που “καίγεται” για τους βαθμούς. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να αποφύγουν την… αφέλεια που έδειξαν σε άλλα παιχνίδια, όπως χαρακτηριστικά στο τελευταίο με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

«Είναι δύσκολο και αυτό το παιχνίδι. Κάθε ομάδα, και ειδικά αυτές που παλεύουν για τη σωτηρία, καίγονται για βαθμούς, οπότε πρέπει κι εμείς να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της αναμέτρησης. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε τη νίκη» όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Στην αποστολή του Άρη που θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα στα Ιωάννινα, λόγω του αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν βρίσκονται οι τραυματίες Φαμπιάνο, Ζουλ, ο τιμωρημένος Μοντόγια και οι Φεράρι, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής.

Συνολικά στη διάθεση του Μάντζιου είναι 22 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Από την άλλη πλευρά, «κλειστά» κράτησε τα… χαρτιά του ο Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς αποφάσισε να μην ανακοινώσει την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου λογικά θα βρίσκονται όλοι οι «νέοι»… Συγκεκριμένα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και πάλι η παρουσία των Ντεμίρ και Τούτου, οι οποίοι έχουν πάρει τα πρώτα παιχνίδια στην 20άδα. Ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν σε αυτήν και άλλα τρία νέα πρόσωπα ήτοι οι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι.

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

  • Διαιτητής: Βάτσιος
  • Βοηθοί: Πετρόπουλος, Κολλιάκος
  • VAR: Περράκης, Κωστάρας
  • Τέταρτος: Κατοίκος
To Top