Η αναβλητικότητα κοστίζει στον μπασκετικό Άρη

Αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα οδηγεί τον μπασκετικό Άρη σε μια περίοδο πολύ δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς ότι θα έπρεπε ήδη να υπάρξει η νέα σελίδα στα διοικητικά.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο νυν πρόεδρος, Γιάννης Δαμιανίδης έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι παραιτείται, αν όμως συγκεκριμένες υποθέσεις “φύγουν” από πάνω του, γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες για συμφέροντα του Άρη.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης έχει δηλώσει δημόσια, στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών πως ο Γιάννης Δαμιανίδης θα πρέπει να τον εμπιστευτεί και να παραιτηθεί πριν πάρει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα έχει καμία ευθύνη για συγκεκριμένα ζητήματα, όμως κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει αποδεκτό από τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Το θέμα της καρτέλας του τέθηκε την περασμένη Τετάρτη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει να είναι αυτό που προκαλεί προβλήματα στην διαδικασία διαδοχής.

Υπάρχει το θέμα της εγγυητικής, όπου η μία πλευρά (Αρβανίτης) υποστηρίζει πως δεν μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση της υπάρχουσας, αν πρώτα δεν προκύψει νέα διοίκηση. Η άλλη πλευρά (Δαμιανίδης) ισχυρίζεται πως η εγγυητική είναι ένα πολύ απλό και τυπικό θέμα και θα έπρεπε ήδη να έχει διευθετηθεί. Η εγγυητική δεν είναι το μόνο ανοικτό ζήτημα. Πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” και στην απεμπλοκή του Δαμιανίδη από την υπόθεση Σχορτσανίτη, να δοθεί λύση και στην οφειλή του Νίκου Χατζηβρέττα, ο οποίος έχει προσωπικές επιταγές του νυν προέδρου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει νέο σημείο επαφής των δύο πλευρών και για να υπάρξει θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για να μπορέσει το τμήμα να μπει και πάλι σε μια σωστή λειτουργία.

To Top