Η αναβολή και οι προσθήκες δίνουν χρόνο και ηρεμία!

Η πολυαναμενόμενη ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη φαίνεται σιγά-σιγά να αποκαθίσταται. Η ενίσχυση του ρόστερ, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αναμένεται να προσδώσει μία περαιτέρω ισχύ, αν και κατά γενική ομολογία, χρειάζεται περισσότερη ενδυνάμωση.

Σε συνδυασμό και με την αναβολή της 3ης αγωνιστικής δίνεται χρόνος στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τους συνεργάτες του, να δουλέψουν πάνω στην προσαρμογή των νέων αποκτημάτων στη φιλοσοφία της ομάδας, που είναι και το βασικό ζητούμενο αυτής της περιόδου.

Μέχρι και την επόμενη αναμέτρηση με το Αγιονέρι μεσολαβεί ένα διάστημα 9 ημερών, στο οποίο ο τεχνικός του Άρη θα μπορέσει να “τρέξει” μία “μίνι” προετοιμασία σε τακτικό επίπεδο, ώστε να εμφανίσει ένα σύνολο πολύ καλύτερο από αυτό που είδαμε στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Το κεφάλαιο μεταγραφές και το… άγχος αυτού πέρασε στο παρελθόν, μέχρι να ανοίξει φυσικά και πάλι ο φάκελος-ενίσχυση τον Ιανουάριο.Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές πήραν μία πρώτη γεύση από τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες ενός πρωταθλήματος όπως αυτό της Γ΄Εθνικής.

Πλέον, καλούνται να ανταποκριθούν στα όσα απαιτεί η κατηγορία, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να αποφευχθούν λάθη που στοίχισαν.

To Top