Μαντζάρης στο PRESSARIS για την επιστροφή και το “στοίχημα” της καθιέρωσης!

Ένα χρόνο πριν ως… βενιαμίν της προετοιμασίας, εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητες και το ταλέντο του και ήταν από τις ευχάριστες παρουσίες στο Πράβετς. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο για τον Γιάννη Μαντζάρη,καθώς το ραντεβού με την ατυχία (κάταγμα στο χέρι) δεν αποφεύχθηκε.

Ο 18χρονος πορτιέρο μιλά μέσω του PRESSARIS για τον τραυματισμό του, την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και το “στοίχημα” της καθιέρωσης στον σύλλογο που υπηρετεί εδώ και 9 χρόνια!

“Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχω επιστρέψει στις προπονήσεις. Αυτό που θέλω από εδώ και πέρα είναι να δείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα. Αισθάνομαι την ανάγκη να δουλέψω πολύ και μέσα από τον Άρη να πετύχω κι εγώ τους στόχους μου”, τόνισε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας.

Ερωτώμενος για τον συναγωνισμό που αναμένεται να συναντήσει στη θέση που αγωνίζεται, είχε να πει: “Eίναι κάτι πολύ θετικό. Ο ρόλος του κ. Καρατζιοβαλή είναι καταλυτικός. Με την εμπειρία του μπορούμε να έχουμε κέρδος όλοι μας. Εχουμε όρεξη για δουλειά και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τόνισε: “Επηρεαστήκαμε πολύ από τις συνεχόμενες διακοπές και από το γεγονός ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμασταν. Συγκριτικά με πέρυσι θεωρώ ότι σαν ομάδα έχουμε πολλές δυνατότητες. Αν κάνουμε λίγο υπομονή θα δούμε σύντομα έναν Άρη εξαιρετικό. Τα αποτελέσματα έρχονται κι αυτό είναι το θετικό. Θα χτίσουμε την ομάδα πάνω στο αποτέλεσμα με τον Καμπανιακό…”.

Για το αν ένιωσε ανασφάλεια για το μέλλον του το φετινό καλοκαίρι: “Σίγουρα σε επηρεάζει μία τέτοια κατάσταση. Είμαι στον σύλλογο 9 χρόνια και αρχικό μου μέλημα ήταν το μέλλον του Άρη. Δεν μπορώ να φανταστώ την καριέρα μου να μην είναι συνδεδεμένη με τον Άρη. Περίμενα να περάσει η… φουρτούνα και αργότερα να πάρω τις αποφάσεις μου. Αλλά και πάλι αυτές πάρθηκαν με γνώμονα το γεγονός ότι το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Άρη”.

To Top