ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναζήτηση για τερματοφύλακα και το κέρδος που θέλει να έχει ο Άρης…

Ο Σάββας Παντελίδης παραδέχθηκε μετά το τέλος της απολογιστικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, πως στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, είναι και η απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, όμως αναζητά έναν γκολκίπερ που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερα την ομάδα στα καρέ της.

Εκεί όπου δεδομένα για την επόμενη χρονιά υπάρχουν οι Χουλιάν Κουέστα και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Ο πρώτος αγωνίστηκε σε όλα τα ματς πρωταθλήματος (30/30), αλλά και σε δύο Κυπέλλου. Ο νεαρός Αναγνωστόπουλος, σε ένα Κυπέλλου αλλά και σε ένα πρωταθλήματος, ως αλλαγή, καθώς είχε αποβληθεί ο Ισπανός.

Ο τρίτος της παρέας, Γιώργος Καντιμοίρης, δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα την επόμενη σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Το σίγουρο είναι πως ο Σάββας Παντελίδης θέλει την απόκτηση ενός παίκτη, που να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο και τους άλλους, δυσκολεύοντας σημαντικά την επιλογή του ως προς τον βασικό για την επόμενη σεζόν. Μπορεί ο Χουλιάν Κουέστα να έχει το προβάδισμα, όμως με τον Άρη να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, ο Σάββας Παντελίδης θέλει περισσότερες επιλογές ακόμα και στη θέση του τερματοφύλακα.

To Top