ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αναζήτηση του Άρη στην χώρα του Σούντγκρεν για… ενίσχυση!

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν ίσως να μην είναι η μοναδική από την Σουηδία, καθώς ο Άρης έχει απλώσει τα… δίχτυα του στην σκανδιναβική χώρα.

Το τελευταίο διάστημα, η αγορά της Σουηδίας “αρέσει” στους ιθύνοντες του Άρη που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις επαφές για την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν από την ΑΪΚ Στοκχόλμης και να αναζητήσουν περαιτέρω ενίσχυση.

Μέχρι πρότινος, ψηλά στη λίστα των “κιτρινόμαυρων” ήταν ο Κάλλε Χόλμπεργκ για την επίθεση, όμως οι απαιτήσεις της Νόρκεπινγκ για τον 26χρονο Σουηδό φορ κρίθηκαν -δικαιολογημένα- υπερβολικά υψηλές. Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως ο Άρης απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον του…

Εν συνεχεία, ακολούθησε η περίπτωση του ομογενή αμυντικού Πάνου Δημητριάδη (στη φωτογραφία μαζί με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν) η οποία φυσικά και παραμένει στην ατζέντα των “κιτρινόμαυρων” για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς τους. (θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ του PRESSARIS)

Το τελευταίο διάστημα, μετά και την έντονη φημολογία περί συνεργασίας του Άρη με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν σκάουτερ, Μίκαελ Νίλσον, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι “κιτρινόμαυροι” δείχνουν να “ποντάρουν” πολλά στην συγκεκριμένη αγορά, καθώς και… άκρες έχουν αποκτήσει, αλλά και μία αξιόλογη “γκάμα” παικτών έχουν στα χέρια τους, προκειμένου να ενισχυθούν σε ορισμένες θέσεις.

To Top