ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στόχος να είναι σχεδόν έτοιμο το ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας…

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που διανύουμε ήδη, καθώς στον Άρη επιθυμούν να κλείνουν σιγά-σιγά τα ανοιχτά τους μέτωπα, ενόψει της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν…

Οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, έχοντας θέσει τις προτεραιότητές τους. Αρχικά, επιθυμούν να τελειώσουν οριστικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων και φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, πως από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, Νίκο Μαρτίνες και Δημήτρης Διαμαντόπουλος ίσως να είναι και οι μόνοι που θα παραμείνουν στην ομάδα.

Στόχος του Άρη είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, το ρόστερ της ομάδας να έχει συμπληρωθεί σε ποσοστό άνω του 80%. Όποιες κενές θέσεις μείνουν, να καλυφθούν μέσα στον Αύγουστο, ανάλογα πάντα με το πως θα κυλήσει η ευρωπαϊκή “περιπέτεια” της ομάδας. Γινεται αντιληπτό πως μία ενδεχόμενη είσοδος στους ομίλους του Europa League, θα δώσει την δυνατότητα στον Άρη για μία οικονομική υπέρβαση προς τα τέλη Αυγούστου ή τον Σεπτέμβριο στην αγορά των ελεύθερων.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις αρχές του Ιουλίου και οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν μέχρι τότε να έχουν στην ομάδα όλους όσους χρειάζονται για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα προκριματικά του Europa League, αλλά και για να βάλουν και τις βάσεις για τις εγχώριες διοργανώσεις.

To Top