Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Γιώργου Μπατατούδη

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του Γιώργου Μπατατούδη την Παρασκευή (10/2) στην Καλλιθέα εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία χωρίς, βέβαια, να αναφέρει το όνομά του.
Σύμφωνα μ’ αυτή, «συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Εν συνεχεία η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι «77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Συνελήφθη 77χρονος ημεδαπός φυγόποινος για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Μαγκουάιρ

Επίθεση κατά των αστυνομικών και απόπειρα δωροδοκίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αστυνομίας εις βάρος του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος συνελήφθη στη Μύκονο.

Στη Μύκονο συνελήφθη ο Χάρι Μαγκουάιρ και ήδη έχει πραγματοποιηθεί η μεταγωγή του στη Σύρο για τη διαδικασία του αυτοφώρου. Τον 27χρονο Άγγλο αμυντικό συνόδευσαν οι δικηγόροι του κ. Έλενα Καρύγιαννη και ο κ. Κωνσταντίνος Δαρίβας, ενώ η απολογία του στον εισαγγελέα της Σύρου είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους».

To Top