Η ανακοίνωση του Super 3 για τα εισιτήρια του τελικού και το μήνυμα για το ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωση στο σάιτ του συνδέσμου, ο Super 3 αναφέρεται στο θέμα των εισιτηρίων του τελικού ενώ παράλληλα τοποθετείται με νέο μήνυμα για το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

“Έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου να παραβρεθούμε στον τελικό της Κρήτης και αφού βρήκαμε παντού πόρτες κλειστές και βοήθεια από πουθενά ανακοινώνουμε (γιατί πολλοί και διάφοροι μας ζαλίσατε το κεφάλι) ότι δεν θα κατέβουμε οργανωμένα σ’έναν τελικό παρωδία,prive γι’αυτούς που κάποτε τους τα φτιάχνανε άλλοι και τους τα φτιάχνουνε και τώρα σε άλλο άθλημα και που κι’αυτοί είναι μια από τα ίδια. Δηλαδή καβατζωμένοι και καλά πενηνταρίσοι.

Η διοίκηση όφειλε να διεκδικήσει έστω και το τελευταίο συμφέρον της ομάδας και του λαού του οποίου θέτουν πολλά εμπόδια. Αναρωτιόμαστε βάζελε τι θα γινόταν σε περίπτωση που ο τελικός γινόταν στη Δράμα…η στην…θάσο…αν μιλάμε για νησί.

Εμάς βάζελε δεν μας φτιάχνει ο πρόεδρος διόροφα… και τσάρτερ. Στην Λάρισα γελούσε όλος ο πλανήτης μαζί σας το 2003…400 με το ζόρι και πάλι πληρωμένοι για Ευκαρπία μετά…Και με εισιτήρια στα χέρια…

Προφανώς ο SUPER-3- δεν μπορεί να καλύψει εγγυητική 80.000 ευρώ είτε για καράβια είτε για αεροπλάνα…

Τέτοιο τελικό παρωδία να τον χαίρεστε και να τον βάλετε εκεί που ξέρετε… ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΡΗ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ…

ΥΓ…Ο o Θεός είναι μεγάλος και η ζωή έχει γυρίσματα…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER-3-”

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, το μήνυμα είναι σαφές: “Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα… Κατάθεση ψυχής με πανιώνιο από ομάδα και λαό”!

To Top