“Καθαρή” νίκη θέλει σήμερα κόντρα στο Αιγίνιο (20:30, Μίκρα)

Ο Άρης, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το κύπελλο Ελλάδας, καλείται να συγκεντρωθεί στον μοναδικό στόχο, που του έχει απομείνει φέτος, το πρωτάθλημα.

Η είσοδος στην 4άδα τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολη, καθώς δεν είναι μόνο στα χέρια των «κίτρινων», αλλά εξαρτάται πρωτίστως από την ΑΕΚ και την Κηφισιά, που βρίσκονται πάνω από τους Θεσσαλονικείς.

Όπως και να έχει, οι παίκτες του Σπύρου Φίνου έδωσαν «όρκο νίκης» στα οχτώ παιχνίδια, που απομένουν για το πρωτάθλημα, κατά την επιστροφή της ομάδας από την Αλεξανδρούπολη.

Αρχής γενομένης από το σημερινό κόντρα στη Νίκη Αιγινίου (20:30, Μίκρα), όπου ο Άρης θέλει μία ‘καθαρή’ νίκη, ώστε να καλύψει τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες. Στον αγώνα του α΄ γύρου, οι «κίτρινοι» είχαν φύγει με τους δύο βαθμούς από την Πιερία, νικώντας με 2-3 στο τάι μπρέικ, σ΄ ένα παιχνίδι, όμως, που καμία σχέση δεν έχει με το σημερινό. Και αυτό γιατί αμφότερες οι ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ τους.

Όπως και να έχει, ο Άρης με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να πάρει αυτός το τρίποντο και να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Άλλωστε, η ήττα από τον Εθνικό και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε πείσμωσε τους «κίτρινους».

To Top