ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανακούφιση στον Άρη για τη συμμετοχή του Καμαρά

Επιστρέφει στη βάση και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε τις… εθνικές του υποχρεώσεις αγωνιζόμενος για 90 λεπτά στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι κόντρα στη Λαϊκή .Δημοκρατία του Κονγκό.

Ο Μαυριτανός επιθετικός του Άρη αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντας άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να ανησυχούν. Αυτό εν τέλει δεν αποδείχθηκε σοβαρό, αφού ο Καμαρά έβγαλε χθες και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα θετική παρουσία.

Κάτι που γέμισε με αισιοδοξία τους κιτρινόμαυρους. Ο παίκτης είχε καθησυχάσει από νωρίς τους ανθρώπους της ομάδας και αυτό έγινε ακόμα περισσότερο με την παρουσία του για 90 λεπτά στο προχθεσινό παιχνίδι της Μαυριτανίας.

Ο Καμαρά όχι μόνο έπαιξε για ένα ολόκληρο παιχνίδι αλλά ενίσχυσε και την αγωνιστική του ετοιμότητα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Όπως και με όλους τους διεθνείς η επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις, θα δώσει την ευκαιρία να αποφασίσει αναλόγως για τη διαχείρισή του εν όψει των αγώνων που ακολουθούν στο Γ. Καραϊσκάκης με Ολυμπιακό και στο  Κλ. Βικελίδης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

To Top