Ντουμπλάρει τις νίκες η Βόλφσμπουργκ, σκοράρει η Μακάμπι

Λίγα πράγματα από πλευράς όγκου στο ποδοσφαιρικό μενού σήμερα, περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει στο μπάσκετ, όπου υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα και το εξ αναβολής ματς Προμηθέας – ΑΕΚ, το οποίο είναι πολύ κρίσιμο για την τελική θέση των ομάδων στη βαθμολογία της Basket League.

  1. Βόλφσμπουργκ Γ – Παρί Σεν Ζερμέν Γ (19:45)

Επαναληπτικός προημιτελικός για το γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βόλφσμπουργκ έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στο Παρίσι. Έτσι κι αλλιώς είναι ανώτερη ομάδα από την Παρί, παραδοσιακή δύναμη στη διοργάνωση και πολύ ισχυρή εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενες έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα, δύσκολα θα αντέξουν.

Δίκαιο ο φαβοριτισμός των Γερμανίδων, θα ποντάρουμε στον άσο απόδοση 1.82.

Δείτε επίσης: Αναλυτική αξιολόγηση της νέας στοιχηματικής efbet

  1. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μιλάνο (21:05)

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Μακάμπι, η οποία φαίνεται πως θα είναι παρούσα στα πλέι οφ. Την Τρίτη διέλυσε την άλλη Ιταλίδα, τη Βίρτους Μπολόνια, με 111-80. Φόβητρο στο Ισραήλ, έχει επίδοση 13-2. Η Μιλάνο έχασε κάθε ελπίδα να προλάβει την οκτάδα μετά την ήττα από την Εφές. Με αρκετές απουσίες (Πάνγκος, Ντατόμε, Μπιλίγκα) ταξίδεψε και στο Ισραήλ. Μονόπλευρο πλέον το κίνητρο, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα η Μιλάνο.

Ωστόσο το ποντάρισμά μας θα πάει στους πόντους της Μακάμπι και συγκεκριμένα στο Over 83,5 σε απόδοση 1.83.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top