Η αναμονή των παικτών του Άρη, τα συμβόλαια και οι προσφυγές

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του Άρη για την “επόμενη μέρα”, αγωνία και αναμονή επικρατεί και στους ποδοσφαιριστές για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Κατά δήλωση των ανθρώπων που έχουν τις τύχες του Άρη στα χέρια τους, ο στόχος είναι οι κίτρινοι να αγωνιστούν στη Football League. Σε αυτήν την εξέλιξη, οι συνεργασίες με τους παίκτες ισχύουν, ενώ στην περίπτωση “ειδικής εκκαθάρισης” (άρθρο 106ια) οι παίκτες μένουν αυτομάτως ελεύθεροι.

Στην κορυφή της λίστας είναι οι Διούδης και Μανιάς, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ενώ υψηλές (1.500.000 ευρώ ο Διούδης και 1.000.000 ο Μανιάς) είναι και οι ρήτρες αποδέσμευσής τους, έχοντας εισπράξει τα χρήματά τους από τις δόσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αντίθετα, δικαίωμα προσφυγής έχουν οι υπόλοιποι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, καθώς τους οφείλονται αρκετά χρήματα. Πρόκειται για τους Τσουμάνη, Τσιάρα, Γκόλια, Κοτσαρίδη, Κύργια, Γιαννίτση, Οικονομόπουλο, Νταμαρλή, Καμινιώτη και Γουναρίδη.

Συμβόλαιο με τον Αρη έχουν, επίσης, και νεαροί παίκτες, όπως οι Ρένια, Αντωνιάδης, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Κουσίδης και Καραγιάννης.

Στην τελευταία διοικητική παρουσία στο Νέο Ρύσιο (Φουρλίγκας, Κουζούνιας) τονίστηκε ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν ανακοινώσεις, οπότε όλοι είναι σε στάση αναμονής, με το ξεκαθάρισμα του διοικητικού τοπίου.

To Top