ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανανέωση συνεργασίας με την ΝΙΚΕ και η σκέψη που έμεινε στο συρτάρι

Η δημοσιοποίηση δυο σχεδίων φανέλας για την νέα σεζόν από τον Θόδωρο Καρυπίδη κατέγραψε και την προαναγγελία της συνεργασίας του Άρη με την εταιρία ΝΙΚΕ, η οποία “ντύνει” την ομάδα εδώ και πέντε χρόνια.

Από την πρώτη μέρα της παρουσίας του Καρυπίδη στο τιμόνι του Άρη, ξεκίνησε η συνεργασία με την ΝΙΚΕ, η οποία φαίνεται θα συνεχιστεί.

Αξίζει να σημειώσουμε δυο πράγματα εδώ. Το πρώτο, ότι μεγάλες εταιρίες-brand name όπως η ΝΙΚΕ (κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την adidas) έχουν συγκεκριμένη, φιξ, παρακαταθήκη σχεδίων για χώρες όπως η Ελλάδα, οπότε και οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Το δεύτερο είναι ότι έπεσε στο τραπέζι -προ καραντίνας- πρόταση να αλλάξει ο Άρης εταιρεία ένδυσης, ώστε να στραφεί σε μια συγκεκριμένη από τη Βόρεια Ευρώπη που θα του έδινε την δυνατότητα να σχεδιάσει την “δική” του φανέλα και το “δικό” σχέδιο. Πρόταση που ήθελε αρκετό χρόνο και συγκεκριμένη διαδικασία και η οποία όπως φαίνεται μένει στο… συρτάρι, προφανώς λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο με την πανδημία.

To Top