Η αναρρίχηση στην κορυφή συνεχίζεται

Τον Λεβαδειακό καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο στη Σουρωτή η Κ-20, η οποία μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με 1-2 απέναντι στη Δόξα Δράμας (Παλιάτσιος και Καραγιάννης οι σκόρερ) αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας κόντρα στους Βοιωτούς (βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις οκτώ βαθμούς σε 11 αγώνες) για τη 18η αγωνιστική, θα ξεκινήσει στις 11.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” και θα είναι ο πρώτος που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, μια και δεν έχει οριστεί ακόμα από τη Διοργανώτρια Αρχή η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης του πρώτου γύρου.

To συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, μετά το “διπλό” κόντρα στους Δραμινούς σκαρφάλωσε στους 32 βαθμούς (σε 15 αγώνες), και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή στην οποία ισοβαθμούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (με 34 βαθμούς σε 14 και 16 αγώνες αντίστοιχα). Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 31 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, ενώ στην πέμπτη και έκτη θέση ακολουθούν Ατρόμητος (29 βαθμοί σε 16 ματς) και Πανιώνιος (28 βαθμοί σε 15 ματς).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “κίτρινοι” έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τραυματισμού των Μπαγκή, Γιαννίτση και Τοπούζη, ενώ τρέξιμο ακολούθησε σήμερα ο Τάσος Καράδαης. Στον αντίποδα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού τέθηκαν εκ νέου οι Τσιλόπουλος και Γιαννακιτσίδης που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. 

Το σαββατιάτικο παιχνίδι θα διευθύνει ο Παντελής Τρέβλας από την Ένωση Ημαθίας με βοηθούς τους Τσιούπρο και Παυλίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top