ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανησυχητική σιγή… ασυρμάτου από την ΕΠΟ για ημιτελικούς με κόσμο και ξένους διαιτητές!

Την ώρα που οι ομάδες της Superleague θα καθίσουν στην… οθόνη για μια τηλεδιάσκεψη με θέμα την επιστροφή του κόσμου (έστω με ποσοστό ανάλογα με την χωρητικότητα των γηπέδων), η ΕΠΟ σε επίσημο επίπεδο, τηρεί σιγή… ασυρμάτου για τους ημιτελικούς!

Ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ (και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ) κρίνει την πρόκριση, οι ισορροπίες είναι λεπτές και δυο παράμετροι κρίνονται απόλυτα σημαντικοί: η παρουσία φιλάθλων και οι ξένοι διαιτητές.

Πέρα από κάποιες δηλώσεις, σε επίσημο ή έστω σε επίπεδο προφορικής ενημέρωσης, η ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπως προέκυψε από την απάντηση του υφυπουργού στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μετά την σχετική επιστολή που έστειλε. Τι περιμένει άραγε η Ομοσπονδία; Να τελειώσουν οι ημιτελικοί και μετά να αποφασίσει; Θέλει να κλείσει η ψαλίδα, ώστε να υπάρχουν όσο τον δυνατόν και τηρουμένων των αναλογιών ίσες αποστάσεις για όλες τις ομάδες ή όχι;

Μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα παραπάνω, τα οποία ενισχύονται και με το θέμα των ξένων διαιτητών. Όπως και στους πρώτους αγώνες των ημιτελικών υπήρξαν ξένες σφυρίχτρες (παρά την ζούγκλα του ΟΑΚΑ), κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και στις ρεβάνς. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δικαιολογίες. Τα… σύνορα άλλωστε έχουν ανοίξει και δεν υπάρχει κανένα άλλοθι.

Η ΕΠΟ καλείται να βάλει στην άκρη τις… επιθυμίες και προτιμήσεις της και να δρομολογήσει όλες τις ενέργειες που θα τις καταστήσουν Ομοσπονδία όλων των ομάδων. Και όχι μόνο της… εξυγίανσης!

To Top