Η ανοιχτή προπόνηση στο Παλέ! (photostory & videos)

Λίγο πριν τις 19:00 οι πόρτες του Παλέ άνοιξαν για το κοινό του Άρη. Η ομάδα έχει ξεκινήσει την ανοιχτή προπόνησή τηςς και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δίνει τις πρώτες οδηγίες στους παίκτες του, υπό το βλέμμα περίπου 100 φιλάθλων των «κιτρίνων». Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται και το PRESSARIS βρίσκεται εδώ για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι…

Τα βλέμματα όπως είναι λογικό είναι στραμμένα στους Ντόμινικ Τζέιμς και Ματέι Κρούσιτς οι οποίοι κάνουν την πρώτης τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό του Άρη. Το «παρών» όπως είναι λογικό δίνουν και μέλη της διοίκησης των «κιτρίνων» όπως ο Θόδωρος Κουρόγλου, ο Λευτέρης Αρβανίτης και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Δαμιανίδης.

Γουότκινς, Δεμερτζής στην προπόνηση

Στην προπόνηση βρίσκεται και ο Ντάριλ Γουότκινς ο οποίος παρακολουθεί με φόρμες το πρόγραμμα των συμπαικτών του, όπως και ο Γιάννης Δεμερτζής, ο οποίος ξεκίνησε από χθες να προπονείται με τους «κίτρινους».

Διπλό “κίτρινοι” και “μαύροι”

Το οικογενειακό διπλό του Άρη ξεκίνησε γύρω στις 19:10, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει χωρίσει την ομάδα σε «κίτρινους» και «μαύρους». Την κίτρινη ομάδα απαρτίζουν οι Κρούσιτς, Τζέιμς, Ταπούτος, Μποχωρίδης και Μαυραειδής ενώ την μαύρη οι Όλιβερ, Βεργίνης, Κιρούς, Τσαϊρέλης και Μόλντροου. Οι φίλοι του Άρη αυτή τη στιγμή είναι γύρω στους 150, ενώ η προσέλευσή τους συνεχίζεται.

Όμορφα καλάθια

Το διπλό του Άρη συνεχίζεται και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους Ντόμινικ Τζέιμς και Ματέι Κρούσιτς. Οι δύο αθλητές αγωνίζονται στην ίδια ομάδα και μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά στοιχεία. Ο απόφοιτος του Μαρκέτ και πρώην παίκτης της Λουκόιλ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής κάποια πολύ όμορφα καλάθια ενώ ο Κρούσιτς χρειάζεται ακόμα μερικές ημέρες προσαρμογής. Θετικός και ο Χρήστος Ταπούτος ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι του Άρη.

Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Άρη ξεκουράζονται με τους Βαγγέλη Αλεξανδρή και Σωτήρη Μανωλόπουλο να τους δίνουν ορισμένες οδηγίες. Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται και πλέον υπάρχουν περισσότεροι από 200 φίλαθλοι στις εξέδρες, ενώ τα πρώτα συνθήματα αφορούν την αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. 

Οδηγίες και χειροκροτήματα

Ενώ η προπόνηση συνεχίζεται, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κατευθύνθηκε προς την μεριά όπου είναι μαζεμένοι οι φίλοι του Άρη και συνομίλησε για περίπου πέντε λεπτά μαζί τους. Στο τέλος της συνομιλίας οι οπαδοί των «κιτρίνων» των χειροκρότησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Οι παίκτες του Άρη έχουν χωριστεί και σουτάρουν στα δύο καλάθια.

Το τελευταίο “ζντο”
Πλέον η προπόνηση οδεύει προς το τέλος της. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλάει στους παίκτες του, κάτω από χειροκροτήματα από τους περίπου 200 φίλους της ομάδας. Οι παίκτες του Άρη κάνουν τα τελευταία σουτ και σε πολύ λίγο θα αρχίσουν να μοιράζουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους υποστηρικτές της ομάδας. Το τελευταίο «ζντο» γίνεται κάτω από επευφημίες και αρκετά συνθήματα για το μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φωτογραφίες από την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ:

{gallery}karaoglanidis/basket-proponisi{/gallery}

 

Αποκλειστικά βίντεο από την προπόνηση του Άρη:
{youtube}vr5B9v_B2_I|640|360|1{/youtube}

 

{youtube}VeaX7Wp-Ugo|640|360|1{/youtube}

 

{youtube}VlMwkQu0mMQ|640|360|1{/youtube}

To Top