Ο Άρης δεν έχει ανάγκη από ψευδοεπενδυτές

Ο Πέτρος Πασσαλής γυρίζει τον χρόνο πίσω, κάνει “ταμείο” ζητώντας μια παλικαρίσια… συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη και διαπιστώνει ότι ο κιτρινόμαυρος σύλλογος μπορεί να στηρίζεται στους φιλάθλους του, μη έχοντας ανάγκη από ψευδοεπενδυτές.

Υγιαίνετε φίλες και φίλοι. Μέσα στον ορυμαγδό ειδήσεων, αποκαλύψεων, καταλήψεων, υποβιβασμών, συζητήσεων για “κουρέματα” του δημόσιου χρέους , ψάχνω εναγωνίως να βρω κάτι ευχάριστο για να σας μεταφέρω.

Σκέφτομαι τα εφτά χρόνια που πέρασα στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του ΑΡΗ. Έξι σαν ποδοσφαιριστής και ένα σαν τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής. Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου λέγοντας πως όλα ήταν υπέροχα και πως δεν υπήρχαν προβλήματα. Ζήσαμε όλοι όσοι ήμασταν τότε στην ομάδα απίστευτες καταστάσεις. Ξεκινώντας από τη λαίλαπα Ζαχουδάνη που σάρωσε σχεδόν τα πάντα στο πέρασμα της. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών εκείνης της περιόδου είχε καταντήσει ανέκδοτο η παρουσία του συγκεκριμένου κυρίου στη διοίκηση της ομάδας. Στο ξεκίνημα της επόμενης περιόδου έγινε προσπάθεια για τη δημιουργία οικουμενικής διοίκησης η οποία διαλύθηκε με την κατάρρευση του ψηφιακού καναλιού ΑLPHA DIGITAL. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου υπήρξε ο χαμένος τελικός εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον οποίο άνοιξαν πολλές πληγές οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν κλείσει.

Η έλευση των Αράβων “επενδυτών” αποτελεί σίγουρα την κορύφωση του δράματος για τη διοικητική κατάσταση που βιώναμε όσοι βρισκόμασταν στην ποδοσφαιρική ομάδα εκείνη την περίοδο. Ο φερόμενος ως σεΐχης μάλιστα μας είχε μιλήσει και μέσα στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Ν.Ρύσιο. Το πόσο κουτοί ήμασταν όλοι εμείς που δίναμε βάση στα λεγόμενα του το καταλάβαμε μετά από λίγες ημέρες όταν αναχώρησαν ο “επενδυτής” και η κουστωδία του. Η επόμενη περίοδος ξεκίνησε διοικητικά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η υπαγωγή της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο άρθρο 44 της έδινε τη δυνατότητα της επανεκκίνησης. Δυστυχώς όλοι μας αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και έζησα την χειρότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου καριέρας: τον υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Αισθάνομαι πως σαν αρχηγός εκείνης της ομάδας χρωστάω μία συγνώμη προς τον κόσμο του ΑΡΗ για τον υποβιβασμό. Επίσης χρωστάω μία ακόμη συγνώμη προς τους τότε συμπαίκτες μου γιατί δεν τους προστάτεψα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του τότε προπονητή μας. Τα επόμενα δύο χρόνια κύλησαν ομαλά με την επάνοδο της ομάδας στην Α΄ Εθνική και την έξοδο της στο Κύπελλο UEFA την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο τέλος αυτής της διαδρομής βρίσκω κάτι ευχάριστο να σας αναφέρω. Ο ΑΡΗΣ πλέον δεν έχει ανάγκη ούτε ψεύτικους επενδυτές ούτε όμως και αληθινούς επενδυτές. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που στηρίζεται στον απλό φίλαθλο που καταθέτει τα χρήματα από το υστέρημα του και έχει λόγο στα δρώμενα της ομάδας. Οπότε όλοι όσοι συμμετέχετε στην συγκεκριμένη κίνηση πρέπει να είστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που αποτελείται κομμάτι της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά.

To Top