ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αξιέπαινη στάση του Ιντέγε και το ενδεχόμενο παραμονής στον Άρη

Ο Μπράουν Ιντέγε έχει αποδειχθεί στο κομμάτι του επαγγελματισμού “λίρα εκατό” για τον φετινό Άρη, τόσο με την διάθεσή του να βοηθήσει αγωνιστικά, όσο και με την στάση του έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η χθεσινή του δήλωση επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τα παραπάνω. Ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει προς τον κόσμο του Άρη, πως προτεραιότητά του να είναι να πετύχει τους στόχους με την ομάδα και όχι να σκεφτεί από τώρα την επόμενη σεζόν.

“Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο μάνατζέρ μου έχουμε δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος 100% στον Άρη και στο μεγάλο στόχο που έχουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό.Όταν τελειώσουν τα πλέι οφ και το Κύπελλο τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Και πρώτα θα μιλήσω με τον Άρη…», είπε ο Νιγηριανός φορ, αφήνοντας για μία ακόμα φορά ανοιχτό παράθυρο παραμονής στους “κιτρινόμαυρους”.

Σε παλαιότερη δήλωσή του, είχε πει, πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα πλέον και δεν αποτελούν κριτήριο επιλογής ομάδας για την καριέρα του. Άλλωστε πριν πει το “ναι” στον Άρη το προηγούμενο καλοκαίρι είχε στα χέρια του καλύτερη οικονομική πρόταση από άλλη ομάδα.

Ναι μεν ο Άρης έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μία σφιχτή οικονομική πολιτική για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπάρξει μείωση του μπάτζετ και αν ναι, σε τι βαθμό. Έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στο θέμα του μεταγραφικού ban και πότε ο Άρης θα καταφέρει να απεμπλακεί από αυτή την ιστορία.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Άρης και ιδίως ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τον Μπράουν Ιντέγε το ενδεχόμενο της παραμονής του ποδοσφαιριστή. Κι αν τα 500.000 ευρώ του φετινού συμβολαίου του Ιντέγε κρίνονται πολλά για την επόμενη σεζόν την δεδομένη χρονική στιγμή, χωρίς τον βραχνά των παλαιών χρεών που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν άδικα την ομάδα, ίσως να μην είναι και ένα ποσό τόσο απαγορευτικό για τον Καρυπίδη.

 

 

To Top