ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτες δοκιμές… Σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο Άρης, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ένινγκ

Η περίοδος… προσαρμογής των ποδοσφαιριστών και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων μετά την καραντίνα έχει ολοκληρωθεί και πλέον οι ρυθμοί ανεβαίνουν για να είναι προετοιμασμένοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μίχαελ Ένινγκ περιμένει τα αποτελέσματα των εργομετρικών που πέρασαν χθες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του για να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του κάθε ένα ξεχωριστά.

Αυτό θα τον βοηθήσει στο να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την πρεμιέρα των πλέι οφ, στις 6 Ιουνίου, με τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μάλιστα, δεν θα αργήσουν και οι πρώτες δοκιμές επί χόρτου. Ο Γερμανός θέλει να “τσεκάρει” την… αγαπημένη του αρχική ενδεκάδα, αυτήν δηλαδή που εμπιστεύτηκε μέσα στο 2020 και τον δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό, αλλά και να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Αυτό που σκέφτονται ήδη στον Άρη ενόψει των πλέι οφ, είναι η σωστή αξιοποίησή τους. Από τη μία θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα ματς για να βρει ο βασικός κορμός της ομάδας ρυθμό στο παιχνίδι της, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγουν τον έντονο φόρτο, για να μην υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, σε μία επικίνδυνη για τους ποδοσφαιριστές περίοδο.

Ευκαιρίες σε άλλους ποδοσφαιριστές θα δοθούν. Και ενδεχομένως στα πλέι οφ να είναι πολλές περισσότερες από αυτές που συνήθιζε ο Ένινγκ μέσα στο 2020.

Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι το Κύπελλο και το βέβαιο είναι πως ο Γερμανός θέλει όσο πιο έτοιμη μπορεί την ομάδα του για την ρεβάνς με την ΑΕΚ, όποτε κι αν οριστεί αυτό το παιχνίδι.

To Top