Η αξιοπρέπεια είναι το μεγαλύτερο κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Η πλειοψηφία θεωρεί τυπική διαδικασία την σειρά των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Ουδείς αμφισβητεί πως ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης είναι φαβορί, όμως η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για τους παίκτες του Άρη, για να κλείσουν την χρονιά τουλάχιστον με ψηλά το κεφάλι μέσα στο παρκέ και η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα (19.00) στο ΟΑΚΑ.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε χθες για την αξιοπρέπεια με την οποία πρέπει να κλείσει η φετινή σεζόν, με τα πολλά προβλήματα εντός κι εκτός παρκέ. Περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν τον εγωισμό που δεν έβγαλαν μέσα στο Περιστέρι, να δείξουν ότι έχουν ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί σαν ομάδα κίνητρο να γίνονται καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί μέρα με τη μέρα.

Σαφώς η απουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη μειώνει πολύ την ποιότητα του Άρη στην περιφέρεια, όμως ο Άρης έχει παίξει ξανά χωρίς βασικούς παίκτες. Άλλωστε την πιο σοβαρή νίκη του φέτος την έκανε με τη Βιλερμπάν στο Γιούροκαπ χωρίς τους Ταπούτο και Τσαλδάρη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Έλληνα τεχνικό, που έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στην διάθεσή του. Ο Άρης δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, μετρώντας έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες, όλους σε ημιτελική φάση.

To Top