ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση της Λας Πάλμας για Ματέο και η… τετράδα των εξτρέμ του Άρη

Ο Άρης βρίσκεται εν αναμονή της οριστικής απόφασης της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία, προκειμένου να ξέρει οριστικά αν θα κρατήσει στο ρόστερ του, έναν εκ των πολυτιμότερων φέτος παικτών του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αργεντινός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας παίκτης για τον οποίο ο Άρης σκοπεύει να δαπανήσει μέχρι και 1.500.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του και να επενδύσει πάνω του…

Η οριστική απόφαση για τον 22χρονο εξτρέμ αναμένεται στα μέσα του Μαΐου, καθώς οι Ισπανοί ζήτησαν δύο εβδομάδες παράταση.

Μία απόφαση που θα κρίνει εν πολλοίς και το πως θα κινηθεί ο Άρης μεταγραφικά, καθώς θα είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή, ενώ αν παραμείνει δεν θα χρειαστεί ενίσχυση στους ακραίους επιθετικούς.

Διότι γι αυτές τις δύο θέσεις, θα υπάρχουν με τον Αργεντινό άλλοι τρεις παίκτες, Ο Ντάνιελ Λάρσον που έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, ο Μπρούνο Γκάμα που αναμένεται να έχει επιστρέψει μέχρι τον Αύγουστο (ίσως και νωρίτερα αν και θεωρείται δύσκολο) και φυσικά ο Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος αναμένεται να… επιστρέψει στη φυσική του θέση, αυτή του εξτρέμ (για την οποία και αποκτήθηκε), καθώς θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

To Top