ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηλά στην ατζέντα μετά τον Σούντγκρεν, σέντερ φορ, χαφ και τερματοφύλακας!

Ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις θέσεις στις οποίες το ρόστερ του Άρη χρίζει ενίσχυσης προκειμένου να ανέβει επίπεδο και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε τρεις διοργανώσεις την επόμενη σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά το ματς με την Ξάνθη, πρόκειται να ξεκινήσουν οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικού στόχους όσο παράλληλα θα ξεκαθαρίζουν τα… εσωτερικά θέματα της ομάδας, με τους δανεικούς, τα συμβόλαιο που έχουν ισχύ για την επόμενη σεζόν και όσα ολοκληρώνονται.

Ο Ντάνιελ Σούνγκρεν θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Άρη σε μία θέση που “πονούσε” πολύ φέτος, αυτή του δεξιού μπακ. Αν θα μπορούσε να ενισχύσει την ομάδα ο Σάββας Παντελίδης θα το έκανε με μία πολύ ποιοτική επιλογή σχεδόν σε κάθε θέση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προτεραιότητες…

Εκτός φυσικά από το δεξί μπακ, σε πρώτο ρόλο έρχεται η ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, στη μεσαία γραμμή, αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα. Έπειτα θα ακολουθήσει ενίσχυση σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Άρης αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που θα αποκτήσει φέτος μία… θερμή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας διάρκεια στην απόδοσή του, προκειμένου να προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια. Έπειτα, έναν μέσο πιο δημιουργικό, με παρόμοια αλλά όχι ίδια στοιχεία με αυτά του Ματίγια, ώστε να μπορέσει να συμπληρώνει το κενό του Ισπανού όταν συμβαίνει αυτό ή να γίνεται το αντίστροφο.

Και φυσικά, έναν τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Χουλιάν Κουέστα και θα βοηθήσει μέσω του συναγωνισμού τον Ισπανό.

To Top