ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προτεραιότητα στους δανεικούς, στα συμβόλαια που λήγουν, σε όσους έχουν και μετά οι μεταγραφές…

Αν δεν ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με πολλές περιπτώσεις του φετινού ρόστερ, καμία απόφαση για μεταγραφή δεν θα παρθεί στον Άρη τόσο σύντομα, όπως έγινε με την ειδική -όπως αποδείχθηκε- περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αυτό που “καίει” αρχικά τον Άρη είναι η οριστική απόφαση της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία.Έπειτα θα προσπαθήσει να διατηρήσει στο ρόστερ της και τον Λίντσεϊ Ροζ. Τους δύο δηλαδή δανεικούς.

Η απόφαση για τον Αργεντινό αναμένεται να δοθεί προς το μέσα του μήνα, ενώ για τον Γάλλο αμυντικό θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Ligue 2, στο οποίο η Λοριάν δίνει τη δική της “μάχη” για άνοδο στην πρώτη κατηγορία..

Έπειτα, η προσοχή όλων στην ομάδα θα στραφεί στους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά ή χρονιές. Κανείς από τους… 18 δεν μπορεί να νιώθει βέβαιος απόλυτα πως θα συνεχίσει στην ομάδα, προτάσσοντας το συμβόλαιό του. Κάποιοι ενδέχεται να κληθούν να το λύσουν, καθώς δεν μπόρεσαν να δικαιώσουν τις αρχικές προσδοκίες.

Παράλληλα, θα αποφασιστεί και το μέλλον των 10 συμβολαίων που ολοκληρώνονται. Ανάμεσά τους, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν φέτος και δεν αποκλείεται να κερδίσουν μία δεύτερη ευκαιρία, όπως είναι οι Νίκο Μαρτίνες, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ ξεχωριστή περίπτωση σε αυτό το “γκρουπ” παικτών είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης.

To Top