Η απάντηση του Λεβαντόφσκι στο «όχι» της Ντόρτμουντ

Να αλλάξει γνώμη η Ντόρτμουντ περιμένει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σχετικά με την άρνηση της γερμανικής ομάδας στην επιθυμία του Πολωνού να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν.

Ο 24χρονος επιθετικός «απάντησε» στις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, δηλώνοντας πως πιστεύει ότι αυτή δεν είναι η τελική απόφαση των ανθρώπων της ομάδας του και ότι περιμένει να αλλάξει η κατάσταση.

Ο Βάτσκε είχε δηλώσει πριν δυο μέρες για την επιθυμία του Πολωνού να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν: «Ο Λεβαντόφσκι δεν θα πάει το 2013 στη Μπάγερν είναι οριστικό. Το έχουμε ανακοινώσει στον παίκτη και στους ανθρώπους του».

Από την πλευρά του ο Λεβαντόφσκι είπε: «Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η τελική απόφαση του συμβουλίου της Ντόρτμουντ και περιμένω η κατάσταση να αλλάξει σύντομα. Τώρα απολαμβάνω τις διακοπές, αλλά ελπίζω να υπάρχουν εξελίξεις πολύ σύντομα. Δεν συνηθίζω να εκνευρίζομαι για τίποτα».

 Η Μπάγερν φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Λεβαντόφσκι και αυτό που έμενε ήταν η έγκριση της Ντόρτμουντ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώην προπονητής της Μπάγερν, Γιούπ Χάινκες, μετά την κατάκτηση του Champions League με την νίκη επί της Ντόρτμουντ είχε δηλώσει μιλώντας στους δημοσιογράφους : «Ο Λεβαντόφσκι δεν θα σας κάνει να περιμένετε πολύ για την μεταγραφή του στη Μπάγερν».
To Top