Η απίστευτη έπαυλη του Κριστιάνο κοστίζει πάνω από 30 εκατ. ευρώ και χτίζεται τρία χρόνια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πρόσφατα τη μετάβαση του στην Αλ Νασρ, μια απόφαση που ακολουθούν τώρα πολλοί άλλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, καθώς κυνηγούν παρόμοια προσοδοφόρα συμβόλαια στη Μέση Ανατολή. 

Παρά την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Πορτογάλος σχεδιάζει επί του παρόντος μια ζωή μετά το τέλος της καριέρας του, με την ανάπτυξη της περιουσίας του αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ λίγο έξω από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναθέσει την εκτέλεση εργασιών στο ακίνητο τα τελευταία τρία χρόνια, με ένα ακόμη έτος συμφωνίας ήδη στα σκαριά, καθώς ετοιμάζεται για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση με την κοπέλα του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ.

Οι απογοητεύσεις γύρω από τα σχέδια της νέας έπαυλης του Ρονάλντο αυξάνονται, με έναν δυσαρεστημένο γείτονα να περιγράφει τον θυμό του για τις εξωτερικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η κατασκευή, λέγοντας. «Χτίζουν τρία χρόνια. Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο». Ενώ ένας άλλος ταλαίπωρος γείτονας πρόσθεσε: «Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου είναι γεμάτος σκόνη. Όλα λόγω της πυραμίδας του Φαραώ Ρονάλντο!». 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αρχικό κόστος του έργου είχε οριστεί να είναι περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έκτοτε έχει αυξηθεί στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Οι λόγοι πίσω από αυτή τη δραματική αύξηση προέρχεται από το γεγονός ότι μια λέσχη γκολφ κοντά στο ακίνητο έπρεπε να μεταφερθεί, με τον Ρονάλντο να έχει προσπαθήσει να αγοράσει την εγκατάσταση αλλά απέτυχε. Το ίδιο το ακίνητο θα διαθέτει μια γιγάντια πισίνα με υποβρύχιο διάδρομο και ένα κύριο υπνοδωμάτιο εμβαδού 1000 τετραγωνικών, στην πιο πολυτελή τοποθεσία των θρύλων του ποδοσφαίρου.

To Top