Η… αποθέωση της ομάδας! Όλοι έδωσαν και δίνουν το κάτι παραπάνω!

Ο Άρης είναι σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, που παίζουν όλοι στα όριά τους. Οι απουσίες των Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε και Καραθανάση κοστίζουν γιατί το rotation του Δημήτρη Πρίφτη έχει περιοριστεί δραστικά και πρέπει όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. Όπως και έκαναν χθες!

Ο Πρίφτης είδε τους παίκτες του να τα δίνουν όλα με τον σωστό τρόπο. Ουσιαστικά χρησιμοποίησε οχτώ παίκτες (ο Πουλιανίτης έπαιξε 49’’ για συγκεκριμένο λόγο) από τους οποίους βρήκε από όλους σκορ και έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Πάσαλιτς 16π., Ριντ 10π., Τόμας 12π., Χαρίσης 11π., Βεζένκοφ 12π., Μούρτος 11π.)!

Από τους εννιά παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, οι επτά συμμετείχαν και στα ριμπάουντ, κερδίζοντας την μάχη σε έναν τομέα που είχε υστερήσει η ομάδα στην Πυλαία.

Όλοι είχαν συνεισφορά στην άμυνα, όλοι έκαναν έστω και κάτι μικρό, μια λεπτομέρεια παραπάνω για να στηρίξουν την προσπάθεια και ανταμείφθηκαν με μια νίκη που αν δεν υπήρχε η κούραση – κατ’ επέκταση η έλλειψη συγκέντρωσης – θα ήταν πολύ πιο άνετη και μεγάλη.

To Top