Η αποστολή για την Ιταλία – Με 26 παίκτες θα “χτίσει” το νέο Άρη ο Μάκης Κατσαβάκης!

Με 26 ποδοσφαιριστές θα δουλέψει ο Μάκης Κατσαβάκης επί ιταλικού εδάφους από τη Δευτέρα στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας του Άρη. Πριν από λίγο η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πράτο της βόρειας Ιταλίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Tην τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του ΑΡΗ. Αμέσως μετά ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 26 ποδοσφαιριστές: Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Βελλίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Διούδης, Ηρακλής, Ιγνατίδης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Αύριο Κυριακή, οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν ρεπό, ενώ η αποστολή «πετάει» το πρωί της Δευτέρας (8:05) για Μόναχο, από όπου οδικώς θα μεταβεί στην περιοχή του Πράτο στην Βόρεια Ιταλία (μία απόσταση περίπου 270 χιλιομέτρων), όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας”.

To Top