Συνάντηση κορυφής για το αγωνιστικό λίγο πριν την αναχώρηση για Ιταλία

Την τελευταία κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι οι Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος με τον Μάκη Κατσαβάκη. Οι τρεις τους συζήτησαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό και φυσικά τέθηκαν επί τάπητος οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Η συνάντηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας έγινε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα του Άρη από την περασμένη Δευτέρα. Για πολύ ώρα οι τρεις τους ανέλυσαν λεπτομερώς την πορεία της προετοιμασίας μέχρι σήμερα, αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί επί ιταλικού εδάφους.

Ο Κατσαβάκης έδωσε αναφορά για όσα έχει διαπιστώσει στις πρώτες δύο βδομάδες της προετοιμασίας, συζήτησε για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και πλέον περιμένει να έρθουν στην Ιταλία οι επόμενοι παίκτες που θα κλείσουν. Θα ήθελε πολύ να έχει και τους τρεις άνω των 24 ετών παίκτες που θα κλείσουν, όμως είναι και αυτός “υπέρμαχος” της όσο το δυνατόν πιο προσεκτικής αναζήτησης των κατάλληλων παικτών, γιατί αυτές οι τρεις μεταγραφές θα αποτελέσουν το “βαρόμετρο” στην ποιότητα της ομάδας.

 

To Top