ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποστολή του Άρη για την Χρυσούπολη

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ματς στην Χρυσούπολη κόντρα στον τοπικό Νέστο. Ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε εν συνεχεία την αποστολή για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής από την οποία απών για μία ακόμα φορά είναι ο Νίκος Τσουμάνης.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Καβάλα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής) που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Τσουμάνης (ο 25χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του)».

To Top