ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρυσοστομίδης στο PRESSARIS: «Επαγγελματική ομάδα σε ερασιτεχνική κατηγορία ο Άρης»

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες τα ηνία του Νέστου Χρυσούπολης, επιστρέφοντας σε… γνώριμα για τον ίδιο λημέρια, αφού έχει διατελέσει και στο πρόσφατο παρελθόν πάλι προπονητής της καβαλιώτικης ομάδας.

Το δικό του, μάλιστα, ντεμπούτο στον πάγκο του Νέστου συμπίπτει χρονικά με το δύσκολο ματς για την ομάδα του, αυτό με τον Άρη την προσεχή Κυριακή στη Χρυσούπολη.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο PRESSARIS για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τον οποίο και έχρισε φαβορί για την άνοδο στη FootballLeague.

«Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Άρης ήδη έχει δείξει σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τη δυναμική του. Είναι μία επαγγελματική ομάδα σε μια ερασιτεχνική κατηγορία», τόνισε αρχικά, για να σχολιάσει πως: «Η όλη λειτουργία φέτος του Άρη είναι πολύ επαγγελματική σε σχέση με αυτήν της περσινής χρονιάς. Σαφώς έχει γίνει και καλύτερος σχεδιασμός και προγραμματισμός, με αποτέλεσμα ο Άρης να είναι το φαβορί για την άνοδο».

Επίσης, ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, αναφερθείς στο ρόστερ του αντιπάλου του Νέστου, επεσήμανε: «Διαθέτει στο ρόστερ του ονόματα παγκόσμιας κλάσης, με φοβερή εμπειρία. Θεωρώ ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Άρη».

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου της Χρυσούπολης σχολίασε χαρακτηριστικά πως: «Παλαιότερα θα παρακαλούσαμε να παίξουμε φιλικό με τον Άρη και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε επίσημο παιχνίδι».

Τέλος, ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης κατέληξε στο ότι: «Σεβόμαστε και την ιστορία και το όνομα του Άρη, αλλά και εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Στόχος μας είναι πάνω απ΄ όλα οι παίκτες να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Ο Νέστος θεωρώ πως, μετά τον Άρη, που έχει ένα αξιόλογο ρόστερ, και μαζί με τις Δόξα Δράμας και Καβάλας μπορούν να κοντράρουν τον Άρη.

To Top