Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με τον Άρη

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το αυριανό ματς με τον Άρη, αφήνοντας εκτός τους νεοαποκτηθέντες Μπρούσιτς, Γιαννακόπουλο και τον τραυματία Ράιλι.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα: «Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη (Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 18:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Πατράλη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν».

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ανακοινώθηκε  η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αυριανό αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και στην οποία συμπεριλαμβάνονται 19 ονόματα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: “Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη (Δευτέρα, 18/3/2019, 19:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Λευτέρης Βελέντζας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Αστρά, Κύργια, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Ρώσση, Οικονομόπουλο, Γκίνο, Γαρουφαλιά, Ντ’ Ούρσο, Αγρόδημο, Ντεφεντερίκο, Κοντογιαννόπουλο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Ναζλίδη, Βάρκα”.

To Top