ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 18 της αποστολής του Άρη: “Mέσα” ο Ντιγκινί, επιστρέφει ο Σόουζα!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή του Άρη για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κανονικά στη διάθεση του Παντελίδη ο Ντιγκινί, επιστρέφει σε αποστολή μετά τον τραυματισμό του ο Σόουζα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/03, 19:00) στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Sousa, Younes, Nico Martinez, Tonso, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Ιντζόγλου.

* Εκτός έμειναν οι διεθνείς Mihaly Korhut και Migjen Basha, οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ουγγαρίας και της Αλβανίας αντίστοιχα για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020.

To Top