Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς κόντρα στον Άρη

Με μια τελευταία προπόνηση την Παρασκευή 20/10 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 20:00).

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 21 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Γούλερι.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Στίνα που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Ντάνκερλουι που υποφέρει από ίωση, ο Μασαρίποφ που θα ενταχθεί από Δευτέρα στις προπονήσεις και οι Χάγιεκ, Τσαγκαλίδης, Μπαιροβιτς, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το ματς με τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Πανσερραϊκού για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, το δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία εβδομάδα. Ο τεχνικός των Σερραίων, Κώστας Βασιλακάκης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συν τον νεαρό τεραμτοφύλακα, Γιώργο Μπίμπη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς του κυπέλλου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Γαϊδαρτζής, Γαλακτερός, Γκόγκας, καψάλης, Μουτεσίδης, Μπαντάκ, Μπίμπης, Μπονέρης, Παλιούρας, Παπαστεργίου, Περπερίδης, Λιάγκας, Ρούτσης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Τσινίκας.

To Top