“Χρυσή” αθλήτρια του Άρη στο Πανελλήνιο πυγμαχίας!

Σημαντικές επιτυχίες για τις αθλήτριες της Πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε χθες, Παρασκευή, στο κλειστό γυμναστήριο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και θα ολοκληρωθεί, αύριο, Κυριακή (14/12).

Οι τέσσερις από τις επτά αθλήτριες του Συλλόγου μας που αγωνίστηκαν την πρώτη ημέρα των αγώνων, κατάφεραν να κερδίσουν τους αγώνες τους και, μάλιστα, μια από αυτές κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία κορασίδων, η Ελένη Οβσεπιάν στα 66 κιλά νίκησε στα σημεία την Κωστοπούλου της Παναχαϊκής και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της

Οι άλλες τρεις νίκες για τις αθλήτριες του Α.Σ. ΑΡΗ καταγράφηκαν στην κατηγορία των γυναικών, όπου η Αφροδίτη Σιαπάτη στα 57 κιλά νίκησε με διακοπή στον α’ γύρο την Μουσδράκη του Μ. Αλέξανδρου Μουδανιών και πέρασε στον τελικό της κατηγορίας της, η Ανδρομάχη Κούγκα στα 60 κιλά νίκησε με διακοπή –επίσης- στον α’ γύρο την Τσιγγελίδου (Μ. Αλέξανδρος Μουδανιών) και πέρασε στον ημιτελικό της κατηγορίας της και η Στέλλα Κοντούλη στα 69 κιλά νίκησε με διακοπή στον α’ γύρο την Τίκα του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων και πέρασε με τη σειρά της στα ημιτελικά της κατηγορίας της.

πηγή: arisac.gr

To Top