ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποτελεσματικότερη σεζόν της καριέρας του Μπρούνο Γκάμα… συνεχίζεται!

Σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, 10 γκολ, σε τέσσερα ματς Κυπέλλου ένα ακόμα, με τον Μπρούνο Γκάμα διανύει φέτος την αποδοτικότερη-καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Τι κι αν οδεύει στα 33 του χρόνια, ο Πορτογάλος έδειξε να μην… επηρεάστηκε από την διακοπή λόγω κορωνοϊού, καθώς έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική φετινή του χρονιά.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, πως προερχόταν στο ξεκίνημα της σεζόν από πολύμηνη απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού). Από τον Γενάρη του 2019 όταν και τραυματίστηκε, αγωνίστηκε ξανά την τελευταία μέρα του Αυγούστου, δίχως να έχει ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι.

Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την… δεύτερη νιότη του Γκάμα! Την σεζόν 2011/12, με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Σεγούντα Ντιβιζιόν είχε πετύχει 7 γκολ σε 29 ματς, ενώ την επόμενη σεζόν σε 38 ματς πρωταθλήματος άλλα 6 γκολ, προσθέτοντας και 5 ασίστ.

Σεζόν 2014/15, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League με την Ντνίπρο στην Ουκρανία πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ.

Φέτος στον Άρη, η καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Εκτός από τα 10 γκολ (τα δυο χθες) στο πρωτάθλημα και το ένα γκολ στο Κύπελλο (αυτό κόντρα στην ΑΕΚ), έχει προσθέσει και τρεις ασίστ στον συνολικό του απολογισμό.

 

 

 

 

 

 

To Top