ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απουσία δεύτερου ψηλού στον Άρη βγάζει μάτια

Έχει γίνει κατανοητό και μέσα από τα λεγόμενα του Γιάννη Καστρίτη ότι ο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην προσπάθεια εξεύρεσης ψηλού, που θα αντικαταστήσει τον Μάνι Μπέιτς. Ο Άρης θέλει να αποκτήσει έναν σέντερ, που θα ενισχύσει άμεσα και ουσιαστικά την φροντ λάιν, όμως ο παίκτης αυτός δεν έχει βρεθεί ακόμη, γιατί η αγορά δεν προσφέρει αυτό που ψάχνει.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν ποιοτική προσθήκη με ψηλό, ο οποίος θα πληροί τα κριτήρια του προπονητή τους και παράλληλα θα βρίσκεται μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο, όμως η ανάγκη για την απόκτησή του είναι επιτακτική. Το πρόβλημα ήταν φανερό και στο χθεσινό παιχνίδι με την Λιετκαμπέλις, καθώς όταν ο Σίλβιο Ντε Σόουζα έλειπε από το παρκέ το κενό ήταν μεγάλο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Σανόγκο και του Σλαφτσάκη.

Η λιθουανική ομάδα επικράτησε στη μάχη των ριμπάουντ (46 έναντι 37 του Άρη), “πληγώνοντας” τον Άρη με τα 15 επιθετικά, που της έδωσαν ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις.

Απέναντι σε αντιπάλους αυτού του επιπέδου, το πρόβλημα θα γίνεται πιο έντονο και το ευτύχημα για τους κιτρινόμαυρους θα είναι να εντοπίσουν το συντομότερο δυνατό τον παίκτη, που ταιριάζει στα “θέλω” τους, αγωνιστικά και οικονομικά και να τον αποκτήσουν.

To Top