ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η μεταγραφική… προετοιμασία δεν σταμάτησε

Ο Άρης τις τελευταίες μέρες έκανε μια μίνι αγωνιστική προετοιμασία για να είναι έτοιμος με την επιστροφή στο πρωτάθλημα. Παράλληλα όμως η μεταγραφική… προετοιμασία δεν σταμάτησε.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη συγκεκριμένο μεταγραφικό προσανατολισμό για τις δυο κινήσεις που θα θέλουν να κάνουν τον χειμώνα, καλύπτοντας κενά που έμειναν από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Άρης θέλει να αποκτήσει δεύτερο φορ που θα λειτουργεί υποστηρικτικά πίσω από τον Λορέν Μορόν και έναν αριστερός εξτρέμ.

Η προεργασία έχει αρχίσει από τώρα, ειδικά για τον επιθετικό, με τον Άρη να προετοιμάζει το έδαφος με τέτοιο τρόπο ώστε να βρει τον εκλεκτό γρήγορα και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα δίνει προτεραιότητα σε ποδοσφαιριστές που είτε ανήκουν αυτή τη στιγμή σε ομάδα αλλά δεν υπολογίζονται, είτε το συμβόλαιό τους λήγει τον Ιανουάριο, αλλά και σε παίκτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται ή κάνουν μεγάλη διακοπή τον Δεκέμβριο, αφήνοντας ως δεύτερη επιλογή τη λίστα των ελεύθερων καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις το ρίσκο είναι μεγαλύτερο.

To Top