Η απουσία του Γράντα, η συνάντηση και τα τηλεφωνήματα

Τον περίμεναν όλοι. Πίστευαν ότι μετά τη συνάντηση που έγινε την περασμένη βδομάδα παρουσία του Άγγελου Γρόλλιου και του Ντίνου Κούη είχε ανοίξει την πόρτα της συνεργασίας. Ο Λάμπρος Γράντας δεν έδωσε τελικά το παρών στην εκδήλωση της Τετάρτης.

Οι συζητήσεις και οι κρούσεις που του έγιναν ουκ ολίγες. Τόσο από τους βετεράνους, όσο και από το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών. «Ο Άρης δεν αντέχει άλλους διαχωρισμούς» ήταν το μήνυμα.

Ο Γράντας δείχνει ότι δεν έχει ξεπεράσει κάποια πράγματα από το παρελθόν. Επίσης, είναι σαφές ότι μπροστά στην υπάρχουσα οικονομική κατάσταση διστάζει, «δεν το παίρνει απόφαση», για να το πούμε λαϊκά.

Υπήρχε η ελπίδα, ότι στην ενημερωτική εκδήλωση της Τετάρτης θα έκανε ένα βήμα μπροστά. Δεν το έκανε. Είναι γεγονός ότι λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση αυτή, του έγιναν κάποια τηλεφωνήματα για να ρωτήσουν εκ νέου τις προθέσεις του. Δεν υπάρχει το εγώ, αλλά το εμείς τέτοιες ώρες. Δεν απάντησε.

Η παρουσία του θα έδινε σίγουρα μια άλλη ώθηση στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Άρη. Η απουσία του σίγουρα σχολιάστηκε…

To Top