Προτάσεις σε Μπατή και Τσάμη κατέθεσε ο Άρης! Αναμένονται απαντήσεις…

Πρόταση στον Μάριο Μπατή και τον Άγγελο Τσάμη έχει κάνει η ΚΑΕ Άρης και περιμένει τις απαντήσεις των δύο έμπειρων Ελλήνων παικτών, που αγωνίστηκαν πέρσι στον Πανιώνιο και τον Κολοσσό αντίστοιχα.

Οι κίτρινοι έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και προσπαθούν με τα χρήματα που διαθέτουν να πείσουν τους Έλληνες παίκτες να έρθουν στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Αυτό που πρωτίστως θέλουν να “περάσουν” στους παίκτες για τους οποίους εκδηλώνεται ή θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον είναι ότι φέτος θα υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές.

Η αξιοπιστία του Άρη είχε κλονιστεί τα τελευταία χρόνια, όμως, η διοίκηση Αρβανίτη επιδιώκει από την πρώτη στιγμή να είναι απόλυτα ειλικρινής με τους παίκτες. “Αυτά τα χρήματα διαθέτουμε, αυτά τα χρήματα θα πληρωθείτε, αν θέλετε υπογράφετε”. Αυτό είναι στην ουσία το σκεπτικό της νέας διοίκησης.

Εντός των επόμενων ημερών, ίσως και σήμερα, υπάρξουν απαντήσεις από τους δύο έμπειρους Έλληνες περιφερειακούς, την ίδια ώρα που παραμένει “ζωντανό” το ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Καραποστόλου.

 

To Top